Afdrukken

Documentatie Net2


Paxton catalogus
Paxton catalogus

Deze catalogus is bedoeld om u te helpen bij de keuze voor de juiste producten die u nodig heeft om een Paxton toegangscontrolesysteem samen te stellen.

Met de meest up-to-date informatie over alle producten van Paxton alles wat u weten wilt in één duidelijk brochure.

INFORMATIEBOEKJES
INFORMATIEBOEKJES

Onze informatieboekjes zijn speciaal geschreven voor mogelijke systeemgebruikers die een overzicht van het systeem nodig hebben. Compleet met stapsgewijze instructies geschreven in begrijpelijke en duidelijke taal! Ideaal als bijsluiter bij offertes.

BROCHURES VOOR SYSTEEM GEBRUIKERS
BROCHURES VOOR SYSTEEM GEBRUIKERS

Deze brochures bevatten over het algemeen dezelfde informatie als de boekjes en zijn gemaakt om duidelijk de voordelen van het gebruik van een standalone of een Net2 toegangscontrole systeem te tonen. De brochures zijn ideaal om samen met offertes verstuurd te worden.

In de standalone brochures kunt u alles vinden over de Switch2 en Compact systemen.

Technische datasheets
Technische datasheets

Datasheets zijn technische documenten die specifiek voor installateurs zijn bedoeld. Elk datasheet bevat een overzicht en een gedetailleerde specificatietabel voor het betreffende product. De juiste verkoopcodes staan duidelijk op de achterzijde van ieder document vermeld.

PRODUCT BROCHURES VOOR SYSTEEM GEBRUIKERS
PRODUCT BROCHURES VOOR SYSTEEM GEBRUIKERS

Deze brochures zijn gemaakt om duidelijk de voordelen van onze producten te tonen. De brochures zijn ideaal om samen met offertes verstuurd te worden. Doe uw voordeel met deze handige sales tools.

Belangrijk : Belangrijk: Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor ons cookie-beleid en om te voorkomen dat deze banner weer wordt weergegeven. [sluiten]