Afdrukken

Welk type toegangscontrole systeem past bij ons?


Kiest u voor online of offline-standalone toegangscontrole? Paxton produceert twee verschillende toegangscontrole systemen. Ontdek de verschillen tussen Compact, Switch2 en Net2.

1. Standalone toegangscontrole.

Dit type toegangscontrolesysteem kan worden toegepast voor de toegangsverlening tot één of meerdere onafhankelijke deuren in een gebouw. De toegang wordt verkregen door een PIN code te gebruiken of door gebruik te maken van een Proximity kaart of tag, afhankelijk van de toegepaste lezer.

Net2 keyfob presented to a P38 PROXIMITY reader.

Onze standalone toegangscontrole systemen worden zonder PC aan elke deur afzonderlijk geprogrammeerd. Indien er kaarten of tags geblokkeerd moeten worden of u wilt een PIN codes wijzigen, dan dient dit bij iedere in het gebouw afzonderlijk te gebeuren.

Toepassingen
 • MKB bedrijfsgebouwen
 • Sportclubs
 • VVE appartementen
 • Winkels en supermarkten.

Standalone toegangscontrole systemen zijn ideaal voor locaties waar geen registratie gewenst is en onderling bekabelen van deuren een omvangrijke ingreep is. Het kaartbeheer is zeer eenvoudig door de speciale programmeer en schaduw kaarten. Het systeem kan gemakkelijk uitgebreid worden op verschillende deuren en locaties. Standalone toegangscontrole systemen worden vaak toegepast met een relatief klein aantal gebruikers maar kan indien gewenst worden toegepast voor duizenden gebruikers.

Is een standalone toegangscontrole systeem de oplossing die u zoekt?

Klik dan hier voor meer informatie over onze Compact en Switch2 toegangscontrole systemen.
2. Online toegangscontrole.

Online toegangscontrole systemen worden meestal met software beheerd. Hierdoor is het zeer eenvoudige en overzichtelijk om de toegang tot meerdere deuren in een gebouw centraal te beheren en controleren. Afhankelijk van de gekozen lezer, keypad of combinatie ervan kan de toegang verleend worden door middel van een pincode of door het aanbieden van een proximity kaart of tag. Voor een hogere beveiliging kan er natuurlijk ook gekozen worden om een kaart en pin in te voeren voor het verkrijgen van toegang tot de deur of het gebouw. Voor gemak kan er ook gekozen worden voor een handsfree oplossing, ideaal voor slagbomen en automatische poorten.

Verder heeft een volledig online toegangscontrole systeem het voordeel dat alle gebeurtenissen realtime binnen komen en hier meteen actie op genomen kan worden. Ook het aanmaken of verwijderen van gebruikers gebeurt centraal en realtime. Online toegangscontrole systemen communiceren meestal over het bestaande TCP/IP netwerk van uw gebouw. Of het nu gaat om een gebouw of meerdere gebouwen verdeeld in het land, met een online toegangscontrole systeem is alles eenvoudig vanaf een plaats centraal te beheren

Woman using Net2 software.

Met een online toegangscontrole systeem kunt u deuren met één muisklik vanaf een plattegrond opensturen en komen deur alarm meldingen, zoals deur te lang open of deur geforceerd open realtime binnen. Toegangsautorisaties van een gebruiker kunnen direct aangepast of geblokkeerd worden. Een ander voordeel van een online toegangscontrole systeem is de flexibele controle waardoor u verschillende toegangsautorisaties met tijdschema's kunt toekennen aan individuen of groepen met gebruikers. Zo bepaald u eenvoudig wie wanneer toegang krijgt, en past u dit met één muisklik zelf aan.

Toegangscontrole rapporten kunnen gegenereerd worden om te zien waar en wanneer de gebruikers zich ergens bevonden. Online toegangscontrole systemen worden ook vaak toegepast om bijvoorbeeld het inbraakalarmsysteem, de lift en de verlichting te beheren. Ook een aanwezigheids- overzicht bij een brand- of ontruimingsalarm is mogelijk met een online toegangscontrole systeem.

Toepassingen
 • Kleine/ middelgrote gebouwen
 • Kantoorgebouwen
 • Bedrijven met meerdere locaties
 • Ziekenhuizen
 • Verzorgingstehuizen
 • Sportclubs
 • Bedrijfsverzamelgebouwen
 • Brandweerkazernes
 • Appartementen complexen

Online toegangscontrole wordt vaak toegepast bij middelgrote tot grote locaties waar een groot aantal deuren en gebruikers worden beheerd. Het systeem kan op een zeer eenvoudige manier uitgebreid worden en geïntegreerd worden met CCTV en andere systemen. Integratie van active directory of andere management applicaties is vaak ook mogelijk.

Bent u op zoek naar een online toegangscontrolesysteem?

Klik dan hier voor meer informatie over ons Net2 online toegangscontrole systeem.


Belangrijk : Belangrijk: Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor ons cookie-beleid en om te voorkomen dat deze banner weer wordt weergegeven. [sluiten]