Afdrukken

Standalone systemen


Standalone toegangscontrole is de eenvoudigste manier om de toegang tot uw gebouw te beveiligen en te controleren. Als u van plan bent uw beveiliging te verbeteren, uw medewerkers en eigendommen te beschermen en geld te besparen op dure sleutels en cilinders, dan is een standalone toegangscontrole systeem de juiste keuze voor u.

Waarom zou u kiezen voor een standalone systeem van Paxton?

Standalone toegangscontrole bestaat gewoonlijk uit één of twee units die direct zijn aangesloten op een elektrische vergrendeling om de toegang van de deur te controleren. Er is geen PC of netwerk nodig en u hoeft evenmin elke afzonderlijke deur in uw gebouw te beveiligen, alleen de deuren waarvan u dat nodig vindt. Kaarten of tags van gebruikers kunnen binnen enkele seconden worden toegevoegd aan het systeem door bij de lezer van de desbetreffende deur een programmeerkaart aan te bieden. De gebruikersadministratie is eenvoudig en kost u daardoor maar enkele minuten.

Wij produceren twee type standalone systemen, het Compact systeem en het Switch2 systeem.


Compact systeem


Een alles-in-één oplossing voor binnendeuren en deuren met een laag beveiligingsniveau. Een Compact systeem bestaat uit één lezer of keypad met ingebouwde besturing. Het is de eenvoudigste, meest simpele oplossing voor toegangscontrole. Compact systemen zijn eenvoudig te beheren en een goedkope oplossing voor de controle van een gebouw. Bij Compact systemen kan men kiezen uit TOUCHLOCK keypads of PROXIMITY lezers.

De toegang wordt verleend door middel van het invoeren van een code of pincode op de keypad of door het aanbieden van een geldige kaart of tag bij een lezer. Eenvoudig kaartenbeheer wordt nog gemakkelijker door het gebruik van onze kaartensets.

Compact systemen kunnen gemonteerd worden op een enkele deur of op verschillende deuren in een gebouw. Extra deuren kunnen altijd worden toegevoegd indien nodig.

Brochure standalone toegangscontrole

Specificaties

 • 10.000 gebruikers (PROXIMITY), tot 50 codes (TOUCHLOCK)
 • Eenvoudig kaartenbeheer
 • Schaalbaar; systeem kan eenvoudig worden uitgebreid
 • Verkrijgbaar als kaartlezer (PROXIMITY) en keypad (TOUCHLOCK)

Toepassingen

 • MKB kantoorgebouwen
 • Woonhuizen, elektrische garagedeuren
 • Sportverenigingen
 • Winkeldeuren
 • VVE appartementen
 • Opslagruimtes

Systeem voorbeeldenSwitch2 systeem


Een standalone oplossing bestaande uit een lezer en een kleine, afzonderlijke controller. Switch2 is ideaal als er een hoger beveiligingsniveau nodig is, zoals bij buitendeuren of hekwerken. De Switch2 controller wordt geplaatst aan de veilige kant (binnenkant) van de deur. De controller wordt gebruikt samen met een van de Paxton lezers of keypads. Hierdoor krijg je een hogere veiligheid dan bij een Compact systeem. Switch2 is een standalone oplossing voor buiten gebruik en biedt eveneens voor binnendeuren met een hoger veiligheidsniveau de oplossing.

Switch2 systemen zijn leverbaar in PROXIMITY lezers of TOUCHLOCK keypads. Switch2 heeft een grotere lezercompatibiliteit dan Compact en kan eveneens gebruikt worden met een gecombineerde KP lezer/keypad. Toegang wordt geautoriseerd door middel van een code of pincode op de keypad, of door het aanbieden van een geldige kaart of tag bij een lezer. Eenvoudig kaartenbeheer wordt nog gemakkelijker door het gebruik van onze kaartensets.

Switch2 systemen kunnen geplaatst worden op één of meerdere deuren in een gebouw. Extra deuren kunnen toegevoegd worden, indien nodig.

Indien u nu kiest voor een standalone systeem maar later wenst over te schakelen naar een op PC gebaseerd systeem dan is Switch2 de ideale keuze. Enkel de controller moet worden vervangen als u wilt overstappen naar een online systeem. De lezers en andere hardware zijn compatibel met beide systemen.

Brochure standalone toegangscontrole

Specificaties

 • 10.000 gebruikers (PROXIMITY), tot 50 codes (TOUCHLOCK)
 • Aparte controller en lezer (hoge veiligheid)
 • Eenvoudig kaartenbeheer
 • Schaalbaar; systeem kan eenvoudig worden uitgebreid
 • Potentiaal vrije relais outgang
 • Toe te passen met kaartlezer (PROXIMITY) of keypad (TOUCHLOCK)

Toepassingen

 • MKB kantoorgebouwen
 • Woonhuizen, elektrische garagedeuren
 • Sportverenigingen
 • Winkeldeuren
 • VVE appartementen
 • Opslagruimtes
 • Locaties die een hoge veiligheid vereisen

Systeem voorbeeldenBeheren van de gebruikers


Het beheren van de gebruikers van Compact systemen en Switch2 systemen is identiek.

TOUCHLOCK keypads: Na de installatie wordt een code geprogrammeerd en aan de geautoriseerde gebruiker gegeven. Wanneer de gebruiker deze code invoert op de keypad, wordt de deur ontgrendeld en de toegang verleend. De codes kunnen op een regelmatige basis gewijzigd worden om de veiligheid te bewaren. De wijziging moet afzonderlijk worden uitgevoerd bij elke deur.

PROXIMITY: Er wordt u een set met gebruikerskaarten aangeleverd. Het pakket bevat een programmeer (enrolment) kaart. De programmeerkaart geeft de lezer een unieke locatiecode. Alle gebruikerskaarten uit het pakket zijn voorzien van deze locatiecode en zijn direct geldig. De kaart wordt gegeven aan een gebruiker. De gebruiker krijgt toegang door het aanbieden van de kaart voor de lezer, de deur ontgrendelt en de gebruiker krijgt toegang.

Het kaartenpakket bevat eveneens schaduwkaarten. Een schaduwkaart is een kopie van een gebruikerskaart. Wanneer een gebruikerskaart toegewezen wordt aan een gebruiker, kan de naam van de gebruiker op zijn schaduwkaart genoteerd worden. In het geval dat een gebruikerskaart verloren gaat of gestolen wordt, moet de schaduwkaart van die gebruiker uit het pakket genomen worden en voor de lezer(s) worden gehouden. De gebruikerskaart wordt dan onmiddellijk geblokkeerd. Indien de gebruikerskaart voor de lezer gehouden wordt zal de toegang geweigerd worden. Indien nodig, kan de kaart weer actief gemaakt worden door de programmeerkaart gevolgd door de gebruikerskaart terug voor de lezer(s) te houden.


Extra mogelijkheden


Naast het toestaan van geautoriseerde personen in een gebouw, kunnen onze standalone PROXIMITY systemen de toegang beperken in een bepaalde zone voor een specifieke gebruikersgroep. Dit wordt 'controle van de toegang via kleurenzones' genoemd.

Belangrijk : Belangrijk: Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor ons cookie-beleid en om te voorkomen dat deze banner weer wordt weergegeven. [sluiten]