Afdrukken
Wij verwelkomen u graag in ons state-of-the-art Experience Center, waar wij u en uw klanten graag een uitgebreide demonstratie geven van diverse Paxton oplossingen.

Net2 toegangscontrole
Binnen Net2 toegangscontrole demonstreren we u onder andere het meest eenvoudige deurintercom systeem Net2 Entry, het draadloos deurbeslag Net2 PaxLock en standalone toegangscontrole oplossingen. Maar ook aansturing van een lift met een I/O module, het automatische opensturen van deuren bij een brandalarm en de Net2 toegangscontrole software wordt uitgebreid toegelicht. Als u een oplossing zoekt of een andere specifieke wens heeft op het gebied van toegangscontrole, bent u van harte welkom in ons Experience Center om uw wensen te bespreken.

Integraties
Naast demonstraties van alle Paxton producten kunnen we u ook diverse integratie oplossingen laten zien. Bijvoorbeeld integraties met een inbraakpaneel, Milestone IP camera software, IEVO biometrie en GPS tijdsregistratie. We laten u zien wat de uitgebreide mogelijkheden zijn van Paxton en hoe we u een oplossing op maat kunnen bieden.

Paxton10
Paxton10, ‘out-of-the-box’ toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één. We laten het u graag ervaren in ons Experience Center. Door gebruik te maken van krachtige innovatieve technologieën biedt Paxton10 de mogelijkheid toekomstige functionaliteiten eenvoudig aan een bestaand systeem toe te voegen, waardoor Paxton10 perfect geschikt is voor projecten van alle soorten en omvang.

Kortom biedt het Experience Center u alle ruimte en techniek om praktijksituaties te simuleren en ervaren. U bent van harte welkom voor een demonstratie of technische hands-on training van diverse Paxton mogelijkheden.
Klik hier voor meer informatie over onze technische hands-on trainingen.

Wilt u een demonstratie, neemt u dan contact met ons op via support@paxton-benelux.com of +31 76 3333 999

360° foto Paxton Experience Center                                                   


Belangrijk : Belangrijk: Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor ons cookie-beleid en om te voorkomen dat deze banner weer wordt weergegeven. [sluiten]