Afdrukken

Paxton activiteitenkalender


aanwezigheid tool Benieuwd naar de mogelijkheden en oplossingen die onze Paxton producten u kunnen bieden, spreekt u graag met één van onze medewerkers of wilt u graag een live demonstratie van ons systeem? Ons Experience Center staat altijd voor u open, maar u kunt ons ook vinden op de volgende evenementen:


23, 24, 25 januari 2019: Vakbeurs Facilitair

Drie dagen lang, van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 januari 2019, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 21 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken.

Locatie: Utrecht Meer informatie


13, 14 februari 2019: New Security België

Op 13 en 14 februari 2019 vindt de vakbeurs New Security opnieuw plaats in de Brabanthal te Leuven Haasrode. De voorgaande jaren (’15 en ’17) was de beurs een absoluut succes en ‘the place to be’ voor de beveiligingsexpert. U maakt er kennis met alle facetten van beveiliging. Inbraak – en brandbeveiliging, toegangscontrole, cctv en monitoring.

Locatie: Leuven Meer informatie


11 april 2019: ADI Expo Nederland

Op 11 april vindt de jaarlijkse ADI Expo Nederland plaats.
Tijdens de ADI Expo kunnen Beveiligingsinstallateurs zich de hele dag laten informeren over de nieuwste producten, de meest uiteenlopende seminars volgen en live demonstraties bijwonen. Uiteraard is Paxton weer aanwezig. Wij hopen u daar te zien.

Locatie: Nederland t.b.a. Meer informatie


5 juni 2019: ADI Expo Luxemburg

Op 5 juni vindt de jaarlijkse ADI Expo Luxemburg plaats.
Tijdens de ADI Expo kunnen Beveiligingsinstallateurs zich de hele dag laten informeren over de nieuwste producten, de meest uiteenlopende seminars volgen en live demonstraties bijwonen.

Locatie: Luxemburg t.b.a. Meer informatie


20 september 2019: ADI Expo België

Op 20 september vindt de jaarlijkse ADI Expo België plaats.
Tijdens de ADI Expo kunnen Beveiligingsinstallateurs zich de hele dag laten informeren over de nieuwste producten, de meest uiteenlopende seminars volgen en live demonstraties bijwonen.

Locatie: België t.b.a. Meer informatie


24, 25, 26 september 2019 : Henk & Fred Elektro 2019

ELEKTRO 2019 is het unieke beurs event waar elektrotechniek tot leven komt.
Van bijzondere gastsprekers, (muzikale) optredens tot verrassende en uitdagende workshops: het is de perfecte plek je te laten inspireren en om branchegenoten te ontmoeten.

Locatie: Beursfabriek Nieuwegein Meer informatie


Wij hopen u te mogen verwelkomen op één van de bovenstaande evenementen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer voor Nederland: +31 76 3333 999. Of voor België: +32 (0) 784 85 147.

Belangrijk : Belangrijk: Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor ons cookie-beleid en om te voorkomen dat deze banner weer wordt weergegeven. [sluiten]