Afdrukken

Paxton activiteitenkalender


aanwezigheid tool Benieuwd naar de mogelijkheden en oplossingen die onze Paxton producten u kunnen bieden, spreekt u graag met één van onze medewerkers of wilt u graag een live demonstratie van ons systeem? Ons Experience Center staat altijd voor u open, maar u kunt ons ook vinden op de volgende evenementen:


21 september 2018: ADI Expo Brussel

Op 21 september 2018 is de jaarlijkse expo in Brussel. Tijdens deze dag wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging. U kunt netwerken met meer dan 35 fabrikanten, een productdemonstratie bijwonen en een seminar naar keuze volgen.

Locatie: Brussel Meer informatie


Oktober/november: Paxton Net2 Lite Trainingstour 2018

In de maanden oktober en november gaan we weer van start met de Paxton Trainingstour.
Op verschillende locaties in Nederland en België geven wij de vernieuwde gratis hands-on Net2 Lite trainingen om u, als installateur en monteur, alle essentiële kennis te verschaffen om onze Paxton producten op de juiste manier te installeren.
Na het volgen van deze training kunt u zelfstandig onze systemen installeren en bent u in staat een storing sneller te verhelpen.

Locatie: Diverse locaties in Nederland & België Meer informatie


23 november 2018: Install Day Groot-Bijgaarden

Install Day is dé vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals uit de installatiesector. Aannemers, architecten en voorschrijvers maken op meer dan 100 standen kennis met de interessantste producten op markt. De toegang is daarenboven volledig gratis!

Locatie: Groot-Bijgaarden Meer informatie


23, 24, 25 januari 2019: Vakbeurs Facilitair

Drie dagen lang, van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 januari 2019, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 21 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken.

Locatie: Utrecht Meer informatie


13, 14 februari 2019: New Security België

Op 13 en 14 februari 2019 vindt de vakbeurs New Security opnieuw plaats in de Brabanthal te Leuven Haasrode. De voorgaande jaren (’15 en ’17) was de beurs een absoluut succes en ‘the place to be’ voor de beveiligingsexpert. U maakt er kennis met alle facetten van beveiliging. Inbraak – en brandbeveiliging, toegangscontrole, cctv en monitoring.

Locatie: Leuven Meer informatie


Wij hopen u te mogen verwelkomen op één van de bovenstaande evenementen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer voor Nederland: +31 76 3333 999. Of voor België: +32 (0) 784 85 147.

Belangrijk : Belangrijk: Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor ons cookie-beleid en om te voorkomen dat deze banner weer wordt weergegeven. [sluiten]