Afdrukken

Paxton activiteitenkalender


aanwezigheid tool Benieuwd naar de mogelijkheden en oplossingen die onze Paxton producten u kunnen bieden, spreekt u graag met één van onze medewerkers of wilt u graag een live demonstratie van ons systeem? Ons Experience Center staat altijd voor u open, maar u kunt ons ook vinden op de volgende evenementen:
juni 2019: Paxton Pro Trainingstour 2019

Met de zomer voor de deur staat de maand juni in het teken van onze Paxton Pro Trainingstour. Ontvang een unieke Paxton Pro (Grill) Master BBQ tool set & schort en ben klaar voor de zomer.
Op verschillende locaties in Nederland & België geven wij hands-on Net2 Pro trainingen om u, als installateur, alle essentiële kennis te verschaffen over de geavanceerde mogelijkheden van de Net2 Pro software.

Locatie: Diverse locaties in Nederland & België Meer informatie


5 juni 2019: ADI Expo Luxemburg

Op 5 juni vindt de jaarlijkse ADI Expo Luxemburg plaats.
Tijdens de ADI Expo kunnen Beveiligingsinstallateurs zich de hele dag laten informeren over de nieuwste producten, de meest uiteenlopende seminars volgen en live demonstraties bijwonen.

Locatie: Alvisse Park Hotel, Luxemburg Meer informatie


6 juni 2019: SST Smart Security Technology 2019

Op 6 juni vindt het jaarlijkse event van Smart SD plaats.
Beveiligingsinstallateurs zijn deze dag massaal aanwezig om kennis te maken met de nieuwste producten van de diverse leveranciers van Smart SD.
Ook kunnen er diverse seminars gevolgd worden.

Locatie: Watt 17 - Heusden-Zolder - België Meer informatie


20 september 2019: ADI Expo België

Op 20 september vindt de jaarlijkse ADI Expo België plaats.
Tijdens de ADI Expo kunnen Beveiligingsinstallateurs zich de hele dag laten informeren over de nieuwste producten, de meest uiteenlopende seminars volgen en live demonstraties bijwonen.

Locatie: België t.b.a. Meer informatie


24, 25, 26 september 2019 : Henk & Fred Elektro 2019

ELEKTRO 2019 is het unieke beurs event waar elektrotechniek tot leven komt.
Van bijzondere gastsprekers, (muzikale) optredens tot verrassende en uitdagende workshops: het is de perfecte plek je te laten inspireren en om branchegenoten te ontmoeten.

Locatie: Beursfabriek - Nieuwegein - Nederland Meer informatie


22 november 2019 : Install Day 2019

Install Day is dé vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals uit de installatiesector. Aannemers, architecten en ontwerpers maken op meer dan 100 standen kennis met de interessantste producten op markt. De toegang is volledig gratis.

Locatie: Brussels Kart Expo - Groot Bijgaarden - België Meer informatie


Wij hopen u te mogen verwelkomen op één van de bovenstaande evenementen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer voor Nederland: +31 76 3333 999. Of voor België: +32 (0) 784 85 147.

Belangrijk : Belangrijk: Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor ons cookie-beleid en om te voorkomen dat deze banner weer wordt weergegeven. [sluiten]