Afdrukken


Installeer een Paxton systeem zo makkelijk mogelijk door middel van de handige technische tips van onze experts. Doe er uw voordeel mee!

Tijdens installatie kan het wel eens voorkomen dat niet alles vlekkeloos verloopt. Hieronder kunt u handige technische tips vinden die u kunnen helpen tijdens de installatie of service bezoek. Mocht u na deze tips er nog niet uitkomen, neem dan contact op met het support team van Paxton.

Geen internet op locatie?

Download dan eerst de laatste versie van de Net2 software en bewaar deze op een USB stick. Vind hier de nieuwste informatie van de Net2 software en kom er achter welke mogelijkheden de software biedt.


Niet bekend met Windows 8?

Klik Win + X op uw toetsenbord om het power user menu te tonen. Hier vindt u direct handige snelkoppelingen naar bijvoorbeeld programma's en systeem instellingen van uw pc tijdens de configuratie van Net2.

Zijn uw Net2 deurcontrollers offline?

Soms is een herstart van de Net2 services alles wat u hoeft te doen. Biedt dit niet de oplossing dan dienen (AN 1040) de datalijnen of eventuele switches in het netwerk gecontroleerd te worden.


Wilt u een autorisatie toevoegen aan een grote groep gebruikers?

Creëer een afdeling en voeg hier gebruikers aan toe. Klik met de rechter muisknop op de aangemaakte afdeling en selecteer eigenschappen. Hier kunnen de gezamenlijke instellingen van een afdeling aangepast worden zoals, activeringsdatum, verval datum, autorisatie en de eventuele anti-passback regels.Net2 installeren op een netwerk?

Wanneer u apparaten (bijvoorbeeld Net2 plus controllers) toevoegt aan een bestaand netwerk dan is het verstandig om voor dat de installatie plaats vindt, de instellingen en de benodigde ip adressen door te nemen met de IT beheerder van de locatie.

Verlenging lezer kabel?

Verleng de lezer kabel tot 100 meter met de Paxton lezer kabel CR9540 of de halogeenvrije lezer kabel van Paxton.
Een nieuwe Net2 installatie?

Controleer altijd de PC specificaties voor een juiste werking van de Net2 software.


USB desktop lezer reageert niet op tags of kaarten?

Brand de groene LED op de desktoplezer constant? Het opnieuw opstarten van de Net2 cliënt service kan het probleem mogelijk verhelpen.
Cyber security

Regelmatig komt de vraag over hoe de klant zijn toegangscontrole installatie en netwerk kan beveiligingen tegen aanvallen van buitenaf. Als fabrikant van toegangscontrole producten kunnen wij helaas alleen advies geven over hoe onze producten het best geïnstalleerd kunnen worden, uiteraard zijn er wel basis mogelijkheden om je netwerk te beveiligen. Tips zijn o.a. om VPN bij Multisite te gebruiken en bij lokale installaties de server niet te verbinden met het internet. Verder maak gebruik van managed switches, zo kan een poort van een switch geblokkeerd worden op Mac adres. Dit is te adviseren bij gebruik van apparaten die buiten aan het gebouw geïnstalleerd zijn. Verder kunnen de net2 controllers in installateurmode gezet worden zodat deze alleen communiceert met de server waarmee hij verbonden is. Bovenstaande zijn adviezen, voor het beveiligen van uw netwerk of servers raden wij u ten allertijden aan contact op te nemen met uw It bedrijf..


Problemen oplossen op locatie?

Neem altijd een multimeter mee naar locatie, deze kan onder andere helpen om problemen met de datalijn op te sporen en om te meten of u voldoende spanning heeft.

Een nieuw kaartpakket toevoegen aan een bestaand standalone systeem?

Zorg ervoor dat u de programmeerkaart van de 1ste set kaarten in bezit heeft, zonder deze kaart kan er geen nieuwe set kaarten geprogrammeerd worden.Heeft u meer advies nodig?

Neem contact op met ons support team vanuit NL: +31(0)76 3333 999 Telefoon vanuit BE: +32 (0) 78485147 of email naar support@paxton-benelux.com

Belangrijk : Belangrijk: Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor ons cookie-beleid en om te voorkomen dat deze banner weer wordt weergegeven. [sluiten]