Afdrukken

Installateur aan het woord


Elke maand verschijnt het nieuwsitem 'Installateur aan het woord'. In dit item hebben we aandacht voor de installateurs van Paxton. Hoe lang werkt een installateur al met Paxton producten, wat is zijn algemene ervaring hiermee en van welke Paxton producten gaat zijn hart sneller kloppen? Dit zijn vragen die wij elke maand stellen aan onze Benelux installateurs.

• • • 


Intelligent security aan het woord - februari 2019

Intelligent security is een Belgisch bedrijf dat is ontstaan in 2009 in Wielsbeke. Ze richten zich onder andere op inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole.

Ian Beheydt vertelt dat hij met veel passie en plezier al bijna 10 jaar zijn werkzaamheden uitvoert. ‘’Ik werk voornamelijk veel met de Net2 oplossingen zoals het Net2 Entry deurintercom systeem en de Net2 lezers en keypads’’. Intelligent security is werkzaam in de business to business markt maar ook in de particuliere markt. ‘’Wij hebben afgelopen jaar ook veel Net2 oplossingen mogen installeren bij particulieren, een interessante evolutie voor ons als bedrijf”.

‘’De ervaring met Paxton is positief’’ vult Ian aan. ‘’De producten zijn eenvoudig te installeren en de software is eenvoudig om te beheren. ‘’Mochten wij technische vragen hebben over bepaalde producten dan bellen wij naar de technische support en worden wij altijd uitstekend geholpen.


Contactgegevens Intelligent Security:

Stationstraat 12
B-8710 Wielsbeke
Tel: +32 (0)50 333 666
https://intelligentsecurity.nl

• • • 


Klenet Installatiegroep aan het woord - november 2018

Klenet is van oorsprong een witgoedbedrijf dat op locatie werkzaamheden aan elektronische apparatuur uitvoerde. In de loop der jaren is Klenet uitgegroeid tot een zelfstandige onderneming met ruim 32 medewerkers. Binnen Klenet ligt de focus op een brede dienstverlening. Doelgericht, flexibel en dienstverlenend zijn kernwaarden die de organisatiecultuur binnen Klenet goed omschrijft.

Marcel de Haas vertelt dat hij al ruim 16 jaar werkzaam is voor Klenet. Waar hij begon als monteur is hij tegenwoordig eigenaar van dit innoverende bedrijf. De Haas vertelt dat hij en zijn werknemers zich voornamelijk richten op service en onderhoud. ‘’De renovatie, uitbreidingen van installaties en het upgraden van systemen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij proberen altijd klaar te staan voor onze klanten en zo servicegericht mogelijk te helpen om onze klanten tevreden te stellen met de juiste producten’’.

‘’Ik werk dan ook graag met de toegangscontrolesystemen van Paxton, met name de Net2 producten zoals de intercomsystemen zijn producten waar wij graag mee werken, vult de Haas aan. ‘’Ook de algehele ervaring met Paxton wordt als prettig ervaren, zo hebben een aantal werknemers van Klenet de gratis hands-on trainingen gevolgd. Deze was zeer waardevol omdat je binnen één dag wordt opgeleid en tijdens de training met de Paxton producten aan de slag gaat’’.


Contactgegevens Klenet Installatiegroep:

Calandstraat 88 j-k-l
3125 BB Schiedam
Tel: 010 – 481 74 88
https://www.klenet.nl

• • • 


Eurohill aan het woord - oktober 2018

Eurohill bestaat meer dan 40 jaar en is uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van elektronische beveiliging. Hoewel het bedrijf in de loop der jaren gegroeid is, blijft het een echt familiebedrijf waar altijd vanuit kennis en passie gehandeld wordt.

Wij spraken met Jasper Hendriksen, die sinds 2004 werkzaam is binnen Eurohill. ‘’Ik ben begonnen als monteur, doorgegroeid in de rol van coördinator, vervolgens ben ik deel uit gaan maken van het salesteam en tegenwoordig ben ik mede-eigenaar van dit prachtige bedrijf. ‘’Ons bedrijf levert gecertificeerde inbraakbeveiligingssystemen, brandmeldinstallaties, toegangscontrolesystemen, camerasystemen, plaatst buitenbeveiliging en waakt als een goede huisvader over de systemen.

Wij zijn voornamelijk actief in de B2B markt en werken veel met de Paxton Net2 toegangscontrolesystemen. ‘’De reden dat Eurohill graag werkt met de Paxton toegangscontrolesystemen is omdat het een schaalbaar product is en gemakkelijk mee kan met de groei en wensen van de klant. Het ontzorgen van onze relaties is onze voornaamste doelstelling. Wij doen dat door het enige aanspreekpunt te zijn tijdens het gehele proces; van advies en aanleg tot onderhoud en certificering. Onze eigen technische dienst is 24/7 inzetbaar voor het verhelpen van storingen en technische ondersteuning.’’

Hendriksen is zeer te spreken over Paxton. ‘’Het voordeel is dat Paxton gratis hands-on trainingen geeft zodat monteurs direct met Paxton producten om kunnen gaan.’’ Ook laat hij zich positief uit over de technische ondersteuning die Paxton biedt. ‘’Mochten wij vragen hebben dan staat jullie supportteam direct klaar om ons te helpen. Daarnaast ben ik ook zeer te spreken over de functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de Paxton producten voor eindklanten; de producten zijn zeer gangbaar en eenvoudig te installeren. Klanten hebben vaak snel door hoe de werking is en dat is wat je uiteindelijk wilt.’’


Contactgegevens Eurohill :

Stephensonstraat 3
7903 AS Hoogeveen
Tel: 0528-277 010
http://wwweurohill.nl

• • • 


Lagarde aan het woord - augustus 2018

Lagarde biedt een aanspreekpunt voor disciplines als telecommunicatie, netwerk, ICT en beveiliging. Ze hebben een brede expertise en al meer dan 25 jaar ervaring met technische ondersteuning. In de afgelopen jaren hebben ze ruim 6000 projecten uitgevoerd voor vele klanten, tevreden klanten die vertrouwen op de vakinhoudelijke kennis en dienstverlening. Met ruim 100 medewerkers mag Lagarde zich een gerenommeerd bedrijf noemen.

Arnold Versteeg vertelt dat hij 5 jaar werkzaam is voor Lagarde, en mede verantwoordelijk is voor de business unit beveiliging waar zowel elektronische en mechanische beveiliging onder vallen. Binnen Lagarde zijn er 3 business units ICT, Communicatie en Beveiliging. Men richt zich voornamelijk op de business to business markt.

Over de ervaring met Paxton wordt zeer positief gesproken. ‘’De uitleg van alle producten staan duidelijk beschreven, het is daarom ook zeer eenvoudig en prettig om met de Paxton producten te werken’’. Een ander belangrijk aspect is dat er veel integratie mogelijkheden zijn met de Paxton software wat Versteeg ziet als een groot voordeel.


Contactgegevens Lagarde b.v. :

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten
Tel: 0341-375757
http://www.lagarde.nl/beveiliging

• • • 


Gacom aan het woord - juni 2018

Gacom is een jong, dynamisch en betrouwbaar bedrijf en ontzorgt zijn klanten op het gebied van communicatie en beveiliging. Gacom biedt vooruitstrevende en innovatieve totaaloplossingen die bestaan uit het leveren, installeren en onderhouden van brandmeld-, inbraakbeveiligings-, camerasystemen, VoIP telefonie en geluids- en ontruimingssystemen.

Bas van Breugel is eigenaar van Gacom en werkzaam sinds 2010 bij dit innoverende bedrijf. Hij geeft aan dat ze vooral werkzaam zijn in de business to business markt. Binnen dit bedrijf wordt voornamelijk veel gewerkt met de Net2 producten van Paxton. ‘’wij werken dan vooral in netwerk verband met de producten’’.

De algehele ervaring met Paxton wordt als prettig ervaren. ‘’De monteurs zijn zeer te spreken over Paxton, het product is volgens hen makkelijk te installeren’’. ‘’Ik vind het belangrijk dat de monteurs goed met de producten om kunnen gaan, hun mening is voor mij dan ook erg belangrijk’’ vult van Breugel aan. ‘’De Paxton producten zijn gangbaar en daarom werken wij er graag mee’’.
Momenteel werkt Gacom aan een groot toegangscontrole project in Nieuwkuijk, VMC. Een nieuw pand van ruim 25000 m2, dit pand word volledig voorzien van de toegangscontrole. ‘’Een groot project waar wij enorm trots op zijn’’.


Contactgegevens Gacom b.v. :

De Amert 154
5462 GH Veghel
Tel: 0413-479039
info@gacom.nl

• • • 


Van Ginderen aan het woord - mei 2018

In 1970 begon Jacques van Ginderen, elektricien, vanuit zijn ouderlijk huis een eenmansbedrijfje. Vanuit zijn slaapkamer ontving hij opdrachten om vervolgens met de bakfiets naar de klant toe te gaan. Omdat het werk te veel werd voor de slaapkamer, verhuisde Van Ginderen na een jaar naar een ander pand in Den-Haag om zijn zaak uit te breiden.

Martijn Hakman verteld dat hij al 16 jaar werkzaam is voor Van Ginderen techniek. ‘’Ik ben ooit begonnen als monteur, vervolgens werkvoorbereider en projectleider en nu verantwoordelijk voor de afdeling beveiliging’’. Hakman beschrijft het als een voordeel dat hij vele facetten op de werkvloer heeft meegemaakt en daarom goed inzicht heeft in de techniek van de producten. Het bedrijf werkt zowel in de business to business markt als de particuliere markt en de klanten kring bevindt zich veelal rondom Den-Haag. ‘’Wij werken met veel diverse Paxton producten waaronder het standalone assortiment maar ook de Net2 producten zoals het Net2 Entry deurintercom systeem’’.

Hakman is zeer te spreken over de algehele ervaring met Paxton. ‘’Mochten wij jullie support nodig hebben, staat het team ons direct netjes te woord’’. ‘’Dit geldt ook voor de Paxton producten deze zijn zeer eenvoudig te installeren, het is een breed pakket en alles werkt vanuit één software pakket, dit is erg handig’’.


Contactgegevens Van Ginderen b.v. :

Zichtenburglaan 1A
2544 EA Den Haag
Tel: 070 366 18 00
info@ginderen.nl

• • • 


Waasland Security aan het woord - februari 2018

In 2013 richtte Dave Arys de firma Waasland Technologies op. Deze naam bevat de breedste zin van het woord. Waasland Technologies wilde zich niet alleen richten op elektro installaties maar ook op beveiliging. Na verloop van tijd werd de vraag naar beveiligingsinstallaties steeds groter. Begin 2017 is daarom ook besloten om een naamswijziging door te voeren naar Waasland Security. ‘’Zo weten onze klanten dat wij ons specifiek focussen op security.’’ Aldus Dave.

Waasland Security focust zich voornamelijk op de business to business markt en heeft referenties als Coolblue, Brussels Airlines en sieraden merk Pandora. Dave doet ook nog veel installaties zelf om product kennis op te doen en blijft zo ervaring op doen. ‘’Dit geeft mij veel voldoening omdat ik precies weet welke mogelijkheden de producten bieden en hoe ze in werking worden gebracht.’’ Alle facetten van het installeren heb ik meegemaakt, van het werk voorbereiden tot het installeren bij de klant.’’

Dave is ook zeer te spreken over de ervaring met Paxton. ‘’Alles wordt gedocumenteerd, dat vind ik fantastisch. Bekijk nu eens jullie datasheets, ontzettend uitgebreid en alle belangrijke informatie terug te vinden’’. ‘’Als er problemen zijn proberen wij het eerst zelf op te lossen en mochten we er dan niet uit komen schakelen we de support afdeling van Paxton in’’.


Contactgegevens Waasland Security :

Anthonis De Jonghestraat 36F
B-9100 Sint-Niklaas
Tel: +32 3 289 83 21
info@waaslandsecurity.be

• • • 


Bink beveiliging aan het woord - januari 2018

De oorsprong van Bink gaat terug naar 1979. In die tijd begonnen als installatie bedrijf en bruin- en witgoed winkel. Tegenwoordig bestaat Bink uit drie gespecialiseerde bedrijven, Bink Elektro, Bink Beveiliging en Bink Solar. In 2012 ontstond de beveiligingstak. Activiteiten en onderhoudscontracten werden ondergebracht bij Bink Beveiliging B.V. Edwin van Mook is sinds 2012 werkzaam voor Bink en omschrijft zijn functie als zeer uitgebreid en innovatief. ‘’ik zorg ervoor dat een project van A tot Z in goede banen verloopt. Uiteraard is het afhankelijk van de omvang van het project en het is aan mij om de juiste producten te kiezen, er zijn immers ontzettend veel producten verkrijgbaar op de markt’’. ‘’Denk hierbij aan de beveiliging van mobiele objecten, woningen en bedrijfspanden zoals warehousing, productie en op- & overslag bedrijven’’ vult Edwin aan. Er wordt voornamelijk gewerkt met de Net2 Entry video intercom en Net2 toegangscontrole. ‘’Net2 is voor ons toegankelijk, we kunnen dit perfect in de diepte toepassen met de functies die de software ons biedt’’.

Edwin is voornamelijk te spreken over de goede samenwerking met Paxton. ‘’Voor ons als bedrijf is het belangrijk dat de monteurs de installaties goed kunnen uitvoeren en we voor onze klanten een passende oplossing kunnen bieden. ‘’Paxton is heel toegankelijk, dit is prettig werken’’. Ook het experience center die jullie beschikbaar stellen voor klanten, om hen de juiste introductie te geven aan eindgebruikers speelt volgens Edwin een grote rol. ‘’Het voortraject is van groot belang bij klanten en speelt een overtuigende rol. Doordat jullie het visueel en functioneel tonen maakt het dit een stuk aantrekkelijker’’.

Bink Beveiliging heeft een aantal grote bedrijven mogen voorzien van Paxton, onder andere de Graaf Logistics. ‘’Zij waren op zoek naar toegangscontrole binnen de organisatie, door middel van o.a. een presentatie is er besloten om Paxton te plaatsen’’. ‘’Verder zit jullie Net2 Entry intercom oplossing ook bij enkele locaties van Avoord Zorg en Wonen in Etten Leur waar de komende tijd meer Paxton producten komen te hangen’’ vertelt Edwin.


Contactgegevens Bink beveiliging :

Hofdreef 32
4881 DR Zundert
Tel: +31 (0)76 599 1700
www.binkbeveiliging.eu

• • • 


GPS aan het woord - november 2017

GPS werd meer dan 30 jaar geleden opgericht door Roger Lambie met als doel de meest actuele en performante oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en camerabewaking aan te bieden. Vanuit het hoofdkwartier in Genk staan iedere dag meer dan 30 gedreven en hoog opgeleide medewerkers klaar om die doelstelling waar te maken. GPS is actief in diverse sectoren op de Nederlandse en Belgische B2B-markt. Studio 100, Carglass en DELA zijn slechts enkele namen uit hun uitgebreide klantenportefeuille. .

“Een totaalpakket aanbieden en een duidelijk verhaal hebben naar onze klanten toe is van essentieel belang voor ons. De software ontwikkelen we van A tot Z in eigen huis en voor de hardware wenden we ons tot de oplossingen van Paxton”, zo vertelt Ben Muffels, accountmanager voor GPS. Ben werkt er ruim 8 jaar en houdt zich voornamelijk bezig met toegangscontrole en beveiliging. Zo vertelt hij dat er veel gewerkt wordt met de Net2-oplossingen van Paxton. Dit steeds zonder problemen. “We zijn heel tevreden over Net2 omdat het een complete toegangscontrole oplossing met diverse integratie mogelijkheden is. We hebben Net2 perfect geïntegreerd in onze eigen software en daardoor creëren we meerwaarde voor onze klanten” aldus Ben Muffels GPS.

“We zijn zeer blij met Paxton als partner voor de toegangscontrole hardware. Zij staan net als ons open om kennis en ervaringen te delen. Hier hechten we veel belang aan want daardoor kunnen we onze klanten steeds de beste oplossing aanbieden”, besluit Ben. .


Contactgegevens GPS :

Oosterring 9
3600 Genk
Tel: +32 89 62 04 40
www.gps-time.be

• • • 


Elbeto Techniek aan het woord- september 2017

Elbeto Techniek BV behoort tot de nieuwste lichting van innovatieve installatiebedrijven in Nederland. Binnen elke discipline elektrotechniek, data- en telecommunicatie en inbraak- en brandbeveiliging – streven Wilko Foolen en zijn team naar een ultieme en toekomstgerichte maatwerkoplossing. ‘Opgeteld de beste optie’ is de belofte naar elke opdrachtgever; Ze staan ervoor dat een samenwerking in elk aspect van het resultaat de verwachting overtreft.

Wilko vertelt dat hij al sinds de oprichting werkzaam is binnen Elbeto Techniek. ‘’De hoofdtak blijft elektrotechniek, maar daaronder vallen ook andere takken zoals toegangscontrole’’. Elbeto Techniek richt zich voornamelijk op de business to business markt en zijn werkzaam door heel Nederland en verschillende opdrachtgevers komen aan bod. Ze staan er om bekend goede service te verlenen en om een totaal concept aan te bieden. Van het ontwerp, de bouw tot aan het totale beheer van de installaties.

Wilko is zeer tevreden over Paxton en werkt voornamelijk met de Net2 producten. "De service bij jullie staat altijd centraal, of het nu gaat over het geven van technische support of andere zaken, het wordt altijd direct geregeld". "Mocht er iets niet kloppen, trekken jullie ook direct aan de bel een uitstekende service".

Momenteel zijn er veel projecten waar Elbeto zich op richt. Onze grootste drijfveer is passie voor het vak. En dat is belangrijk want onze branche is continu in beweging. Alleen wanneer een organisatie lerend en nieuwsgierig te werk gaat, zoals Elbeto Techniek, kan het opdrachtgevers de efficiëntste en vooruitstrevendste oplossingen bieden.

Contactgegevens Elbeto Techniek:

Ibc weg 6
5683 PK Best
Tel: 088-0018918
www.elbeto.nl

• • • 


Protectie Partners aan het woord- augustus 2017

Protectiepartners B.V. is een middelgroot beveiligingsbedrijf dat staat voor kwaliteit. Dit is ook terug te vinden in onze erkenningen. Een belangrijk uitgangspunt van Protectiepartners B.V. is, dat de systemen die wij leveren een open protocol hebben en door meerdere partijen te leveren en te servicen zijn. Hierdoor wordt de klant in staat gesteld keuzes te maken en is het onze taak om de klant tevreden te houden. Open en transparant.

Jeroen Spee vertelt dat hij sinds 2013 werkzaam is voor Protectiepartners als adviseur in de beveiligingssector en graag met Paxton Net2 werkt. ‘’Ik werk graag met de producten van Paxton die makkelijk te integreren zijn zoals onder andere de lange afstand lezer en kentekenregistratie’’. ‘’Ik vind het fijn dat Paxton makkelijk installeerbare producten heeft, ik ben daar zeer over te spreken’’. Hij vertelt dat ze werkzaam zijn in de allerlei branches. De particuliere branche is meer voor luxe woningbouw en business to business is de overheid, gemeenten en scholen. ‘’Alles wat op mijn pad komt, daar bemoei ik mezelf mee’’.

Jeroen Spee is ook zeer te spreken over de algehele ervaring met Paxton. ‘’Paxton heeft zulke toegankelijke en innovatieve producten te bieden waar ik graag mee werk, ik vertrouw de producten omdat ik weet wat ik er van kan verwachten’’. ‘’Ook de support die jullie bieden is uitstekend, er wordt altijd nagedacht over een eventuele oplossing’’.

Contactgegevens Protectie Partners:
Newtonstaat 5
1704 SB Heerhugowaard
Tel: 072 – 534 85 86
www.protectiepartners.nl

• • • 


E.B.T.C aan het woord- juli 2017

E.B.T.C is een dynamisch bedrijf met maar liefst 45 jaar ervaring op het gebied van beveiliging en toegangsverlening. Dit Friese bedrijf werkzaam binnen heel Nederland en België levert een compleet programma van toegangstechniek, tourniquets, toegangscontrole en camera- en alarm/brandsystemen. Joop Zuijdendorp en Ruud Hulshoff wilden in de begin periode van E.B.T.C. BV zich alleen maar bezig houden met CCTV import en dergelijke Joop: ‘’Dit hielden we 3 maanden vol totdat er veel vraag kwam of we onder andere ook toegangstechniek, slagbomen, tourniquets konden leveren, tenslotte lagen daar onze roots en contacten‘’ vult Joop aan. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd dat er meer producten dan alleen camera’s werden verkocht. Doordat E.B.T.C. BV veel producten in eigen huis ontwikkeld is het mogelijk om verschillende koppelingen te maken met bijvoorbeeld Net2 en wordt het snel plug and play afgeleverd bij de klant. ‘’Wij zijn geworden wie we zijn omdat we oplossing gericht, kostenbesparend en ‘’groen’’ meedenken met de klant’’ verteld Joop.

Joop en zijn collega’s zijn zeer te spreken over Paxton. ‘’Voor ons is het belangrijk dat wij van a tot z met de producten aan de slag kunnen gaan en daar bedoel ik mee dat alles onder 1 paraplu zit’’. Mocht er iets niet lukken met de producten wordt er altijd secuur meegedacht naar een oplossing. Nog meer enthousiasme is er wanneer Joop spreekt over de product filmpjes van Paxton. ‘’Het is zo makkelijk om productspecificaties online te zetten zodat installateurs daadwerkelijk zien hoe het product in werking wordt gebracht’’.

Momenteel werkt E.B.T.C. BV aan diverse grote en kleinere projecten, één daarvan is een project voor een ambulancedienst. Op 30 verschillende locaties zullen Net2 toegangscontrolesystemen geplaatst worden met aanverwante gekoppelde producten, een mooi voorbeeld zijn de opmaat gemaakte lockers aangestuurd door Paxton ‘’ Het zijn mooie maatprojecten waarbij Paxton een grote rol speelt’’.

Contactgegevens E.B.T.C:
Ceresweg 54 d/e
8938 BG Leeuwarden
Tel: 058-8457100
www.ebtc.nl

• • • 


Meba beveiligingen aan het woord - juni 2017

MEBA beveiligingen speelt een grote rol in de beveiligingswereld. Het is een specialist omtrent alle aspecten van technische bedrijfsbeveiliging en kan van dienst zijn bij het vergroten van de veiligheid van bedrijfsgebouwen en woningen. De naam MEBA beveiligingen is ontstaan door oprichter Henk Mennes, de eerste twee letters ME staan voor Mennes en BA staat voor BeveiligingsAdvies. In 2005 is MEBA beveiligingen als zelfstandige ontstaan met als voornaamste dienst onderhoud en service, daarna zijn ze zich meer gaan richten op installaties, waaronder toegangscontrole. ‘’Je ziet dat de vraag steeds groter is voor toegangscontrole, en wij als bedrijf groeien met de vraag mee’’ verteld Arthur Boelen. Het Gronings bedrijf is op alle facetten in de branche een erkend kennisbedrijf. ‘’Het is erg belangrijk dat de installateurs de juiste ondersteuning krijgen als ze op locatie zijn, zodat ze niet zonder enige kennis op pad gaan. ‘’Wij profileren ons als een kennisbedrijf, de monteurs hebben verstand van zaken en ik met mijn technische achtergrond en praktijkervaring kan dit goed aanvullen’’.

Arthur Boelen is 5 jaar werkzaam binnen MEBA beveiligingen. Hij richt zich voornamelijk op de security tak, welke blijft groeien. Oorspronkelijk was MEBA een beveiligings bedrijf wat onderhoud en service verleende maar momenteel richtten zij zich ook op installaties waardoor er een breder segment ontstaat. ‘’De reden dat ik graag met Paxton werk is, omdat het altijd professioneel is, betrouwbare onderdelen zijn en korte lijnen in de ondersteuning. Daarnaast heb ik al jarenlange ervaring met Paxton‘’. ‘’Omdat ik jaren lang zelf in de techniek heb gezeten heb ik veel ervaring opgedaan’’. ‘’In 2004 heb ik zelf een Paxton-systeem geïnstalleerd bij een grote supermarkt. Dit was mijn eerste Paxton-systeem en dat is mij altijd bij gebleven’’. ‘’Omdat toentertijd de ervaring goed was, ben ik eigenlijk blijven werken met Paxton wat mij tot op de dag van vandaag nog steeds goed bevalt, iets dat ook bevestigt wordt door onze klanten’’. Momenteel heeft MEBA beveiligingen grote projecten in handen, er worden onder andere Net2 toegangscontrole producten geplaatst in een groot call center en gemeentehuis in de Provincie Groningen. ‘’We hebben veel leuke projecten die we mogen uitvoeren met ons team’’.

Contactgegevens MEBA:
Vossenkamp
9351 VR LEEK
Tel: 0594 - 510604
www.mebabeveiligingen.nl

• • • 


Ricor Security aan het woord - mei 2017

Ricor Security is al sinds 1995 actief in de branche en gecertificeerd in alle deelgebieden, en werkt al heel wat jaren met de Paxton producten. Het bedrijf staat voor een uitstekende service & kwaliteit, met een toekomstgerichte visie, waarbij technische ontwikkeling de standaard is. Daarmee is Ricor Security dé beveiligings-specialist op het gebied van, Elektronische Inbraaksignalering, Toegangscontrolesystemen, CCTV & Brandpreventiemaatregelen. Tijdens ons laatste bezoek waren we echt verrast. Ricor security heeft niet alleen een mooi ingerichte demo ruimte waar zij klanten ontvangen om hen kennis te laten maken met de producten die worden aangeboden. Tevens zijn ook de bedrijfsauto’s voorzien van Paxton reclame, dit is een echte Paxton ambassadeur en wij zijn trots om Ricor als klant te hebben. Ricor Security bedankt, Paxton team Benelux.

Contactgegevens Ricor Security:
Industrieweg 48-2
4301 RS Zierikzee
Tel: 0900-2357426
www.ricor-security.nl

• • • Hieronder vindt u een compleet overzicht van alle interviews zie zijn gehouden met de installateurs vanaf 2016. Lees verder voor alle interviews

Installateur aan het woord vanaf 2016


Wilt u als installateur ook uw bijdrage leveren aan dit item? Dat kan! Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.
Belangrijk : Belangrijk: Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor ons cookie-beleid en om te voorkomen dat deze banner weer wordt weergegeven. [sluiten]