Afdrukken

Net2 software en updates


Net2 de intellligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw.

Marine Reader Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen van een gebouw ongelofelijk eenvoudig maakt.

Het systeem laat zich gemakkelijk bedienen en beschikt over uitstekende eigenschappen die veel verder reiken dan het eenvoudig beheren van de stromen mensen in en om een gebouw. Bovendien biedt het voordelen zoals gebouwenbeheer en systeemintegratie.

Net2 is een efficiƫnte oplossing om gebouwen compleet te beveiligen. Het is ideaal voor kleinere gebouwen die minimale eisen stellen aan de toegangscontrole, maar ook voor grotere complexen die in de toekomst willen uitbreiden.

Als u de Net2 software eenmaal heeft aangeschaft, ontvangt u levenslang upgrades, zonder verdere kosten.

Paxton levert twee versies van deze Net2 software voor het Net2 toegangscontrolesysteem, de Net2|Lite en Net2|Pro versie.

De Net2 Lite software.
  • Net2 Lite is gratis maar alleen beschikbaar als Download Only.
  • Net2 Lite is onze basis toegangscontrole software en is ideaal voor een toegangscontrole systeem met standaard functies.
De Net2 Pro software is de uitgebreide Net2 software met vele nieuwe functies.
  • Net2 Pro word geleverd op DVD in een mooie verpakking met een modern design. Voor updaten van uw Net2 systeem is deze versie ook te downloaden.
  • De Net2 Pro software is voorzien van handige en uitgebreide functies die verder gaan dan standaard toegangscontrole.
Klik hier voor de handig Net2 brochure, hierin vind u alle informatie en functies van de Net2|Lite en Net2|Pro software.

Hieronder een duidelijk functie overzicht van de Net2 software versies.

EigenschappenProLite
Eenvoudig te bedienen
Meerdere werkstations
Kosteloze upgrades
CCTV-integratie
Plattegronden
Triggers en acties
Basisintegratie met inbraaksysteem*
Net2 Entry integratie
Biometrie integratie
Timesheet*
Timeline*
Card designer
Roll call - en presentielijsten*
Integratie met brandalarm*
Anti-passback*
Security lockdown*
Integratie met inbraaksysteem met meerdere partities*
Gebieden
Gepersonaliseerde welkomstpagina
Aanwezigheidstool
Geavanceerde bevoegdheden voor beheerders
Specifieke dagen
Paxton Connect Admin App**

* Niet toepasbaar met draadloze producten
Windows XP wordt niet langer ondersteund vanaf v5
** Beschikbaar met Net2 Pro V6 en hoger

Klik hier voor de up to date PC specificaties voor de net2 server.


Net2 updaten? Maak eerst een plan!

Net2 software downloaden en updaten.

Wil u de laatste versie van net2 gebruiken voor een nieuwe installatie of voor het updaten van een bestaande installatie dan kunt u deze downloaden van ons extranet.
Toegang tot het extranet is alleen mogelijk voor geregistreerde installateurs.
Klik hier om direct in te loggen in extranet en de nieuwste Net2 software te downloaden.

Wanneer u de Net2 software voor het eerst op een server/PC gaat installeren, of een update gaat uitvoeren bij een bestaande installatie dienen er met een aantal punten rekening gehouden te worden. Kijk allereerst even naar de ondersteunden Windows platformen voor de verschillende Net2 software versie op de volgende pagina: Klik hier

Het is belangrijk om te controleren of er software koppelingen tussen Net2 en andere applicaties actief zijn. Bijvoorbeeld een koppeling met tijdsregistratie software of Active Directory. Deze kunnen namelijk tegen een specifieke versie SDK/API van Net2 geschreven zijn waardoor deze mogelijkheid niet compatible zijn met een nieuwe Net2 software versie.

Bij een update van de Net2 software wordt ook de Net2 hardware voorzien van nieuwe firmware. Op het moment dat de devices deze nieuwe firmware ontvangen zijn deze tijdelijk buiten gebruik. De kaartlezers en deurcontrollers zullen dus even niet functioneren en bijvoorbeeld geen deuren kunnen ontgrendelen. Dit kan uiteraard gevolgen hebben voor de veiligheid op de locatie. Houdt hier rekening mee.

Voor de complete handleiding met alle aanbevolen stappen en tips over hoe de Net2 software te update Hoe Net2 software updaten

Bent u nog niet geregistreerd maar wilt u wel gebruik gaan maken van extranet en een unieke installateurcode aanvragen klikt u op de link hieronder.
Klik hier om uzelf te registeren.

Belangrijk : Belangrijk: Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor ons cookie-beleid en om te voorkomen dat deze banner weer wordt weergegeven. [sluiten]