Afdrukken
Remote Support, wij kijken graag even met u mee.

Wij kunnen u indien nodig snel en adequaat helpen bij het oplossen van problemen met de Net2 software als we even met u mee kunnen kijken. Daarnaast wordt het beantwoorden van vragen eenvoudig als 'we uw situatie' in beeld hebben. Speciaal hiervoor hebben wij de Paxton Remote Support service beschikbaar.*Voorwaarden Paxton Remote Support service.

Hoewel de software waarmee de Paxton Remote Support Sessie gestart wordt met zorgvuldigheid is gekozen, kan het voorkomen dat deze software om welke reden dan ook niet functioneert zoals bedoeld. Hierbij kan niet worden uitgesloten dat schade ontstaat aan bijvoorbeeld programmatuur of data op uw pc of server. Paxton is niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van de Paxton Remote Support service. Als u op enige wijze onzeker bent over de identiteit, technische kunde of anderzijds van de support medewerker die de Paxton Remote Support Sessie gaat opstarten dan wel over de Remote Support software zelf, adviseren wij u nu om deze sessie te weigeren. Tevens adviseren wij altijd om mee te kijken met de Paxton support medewerker zodat u precies kunt zien welke stappen hij uitvoert.

Belangrijk : Belangrijk: Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor ons cookie-beleid en om te voorkomen dat deze banner weer wordt weergegeven. [sluiten]