Afdrukken

Net2 Pro software activatie, de voordelen en FAQs


Wat zijn de voordelen van het activeren van de Net2 software?
Alleen getrainde en geregistreerde installateurs hebben de mogelijkheid de Paxton Net2 Pro software te installeren of te activeren.


Installatieformulieren Bent u nog niet geregistreerd? Klik dan hier om uzelf te registreren.
Wanneer u uw installateurscode heeft ontvangen kan de Pro software geactiveerd worden.

De activatie is alléén nodig bij de Net2 Pro software. De Net2 Lite software hoeft niet geactiveerd te worden.

Wanneer de Net2 software geactiveerd is, heeft dit een aantal voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsgegevens direct op de welkomstscherm van Net2 zichtbaar maken. Ook kunnen we een nog betere support geven doordat we altijd uw Pro licentie code kunnen achterhalen wanneer deze kwijtgeraakt is. Klik hier voor alle Pro software features.

Net2 software activatie - FAQs

Verzamelen jullie gegevens van de installatie van mijn klant?
 • We verzamelen alleen technische gegevens van de installatie zoals serienummers van de deurcontrollers zodat we een nog betere technische ondersteuning kunnen bieden.
Hoe kan ik de Net2 software activeren zonder internet verbinding?
 • Als u geen internet verbinding heeft zal Net2 dit automatisch detecteren en een locatie ID weergeven op het scherm.
 • U kunt een nieuwe “offline” code genereren met de Pro licentie code, uw installateurs code en de Site ID. Op een PC mét een internet verbinding gaat u naar http://www.paxton-nl.com/activate/ om deze gegevens in te geven voor uw nieuwe “offline” activatie code..
 • U kunt nu met de nieuw gegenereerde activatie code de Net2 software activeren op de PC zonder internet verbinding. Voor verdere support kunt u contact opnemen met onze support afdeling.
Dient de Net2 Lite software ook geactiveerd te worden?
 • Nee, alleen de Net2 Pro software dient geactiveerd te worden, de Net2 Lite software niet.
Worden mijn bedrijfsgegevens automatisch ge-update op het welkomstscherm van de Net2 software?
 • Ja, wanneer de PC met de Net2 software daarop geïnstalleerd een internet verbinding heeft zullen de bedrijfsgegevens, bedrijfslogo, website links en telefoonnummer die u heeft ingegeven op het extranet automatisch worden gesynchroniseerd.
Wat als ik mijn installateurscode kwijt ben?
 • Als u uw installateurscode kwijt bent geraakt neem dan even contact op met de support afdeling.
Wat kan ik doen als ik mijn Pro software code kwijt ben?
 • Wanneer de Pro licentie alreeds geactiveerd is kunnen we deze na een verificatie procedure achterhalen. Neem hiervoor contact op met de support afdeling.
Dient de Net2 Cliënt software op eventuele andere werkstations ook geactiveerd te worden?
 • Nee, alleen de Net2 software op de Net2 server PC dient geactiveerd te worden.
Wanneer de Net2 software is ge-update naar een nieuwere versie, dient de software dan nogmaals geactiveerd te worden
 • De Net2 Pro licentie code hoeft maar éénmalig geactiveerd te worden per klant. Na een update hoeft deze niet nogmaals ingegeven te worden.
Hoe kan ik een bestaande Net2 Lite installatie upgraden naar een Pro versie?
 • Een bestaande Net2 Lite installatie kan eenvoudig ge-upgrade worden naar een Pro versie. Hiervoor gaat u naar de Net2 configuration utility en klikt u in het tabblad “Algemeen” op de link “Upgrade naar Net2 Pro”. Na een service herstart en het opnieuw opstarten van de Net2 software kunnen de Pro licentie code en de installateurs code ingegeven worden om de Pro licentie te activeren.
Dient de Pro licentie na een her-installatie van Net2 opnieuw geactiveerd te worden?
 • Wanneer er ná een nieuwe Net2 Lite installatie een kopie geïmporteerd wordt van een Pro database hoedt deze niet opnieuw geactiveerd te worden.
 • Als er een nieuwe database gebruikt wordt dient deze opnieuw geactiveerd te worden.
Kan ik mijn bedrijfslogo op het welkomstscherm in de Net2 software toevoegen?
 • Ja, u kunt uw bedrijfslogo toevoegen aan het welkomstscherm van Net2. Wanneer u inlogt op extranet kunt u in het bedrijfsgegevens menu uw bedrijfslogo uploaden. Wanneer de PC met de Net2 Pro software een internet verbinding heeft zal het welkomstscherm automatisch het bedrijfslogo weergeven.

Kan ik de software activeren als ik geen installateur ben?
 • Nee, alleen geregistreerde installateurs hebben een installateurs code en kunnen daarmee de Pro software activeren.
Wanneer ik het onderhoud en service van een bestaande Net2 installatie overneem kan ik dan de huidige gegevens van de bestaande installateur op het welkomstscherm van Net2 vervangen voor mijn eigen bedrijfsgegevens?
 • Ja, dat kan door de software te her-activeren. Open in het Net2 programma het menu “Opties” in de bovenbalk. Ga naar “Activatie” en klik daar op de knop “Software her-activeren”. Vul hierna uw installateurs code in om uw bedrijfsgegevens op het welkomstscherm te weergeven.
Wat gebeurd er als ik foutieve gegevens invoer tijdens het registreren als installateur?
 • Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd zullen deze door een van onze medewerkers gecontroleerd worden voordat u als installateur word geregistreerd en de installateurs code krijgt toegezonden.

Klik hier om uzelf te registreren als installateur via de registratiepagina

Belangrijk : Belangrijk: Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor ons cookie-beleid en om te voorkomen dat deze banner weer wordt weergegeven. [sluiten]