Afdrukken

Werken bij Paxton


Randy&Tim foto experience Foto pand

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrole en deurintercomsystemen.
Onze systemen leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, wij hebben een oplossing voor uw behoeften.
Toegangscontrole biedt u extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden. Als marktleider fabriceren wij al meer dan 35 jaar online en offline toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Onze research- en development afdeling focust zich op het ontwikkelen van producten en systemen voor specifieke beveiligings doeleinden. Onze toewijding resulteert zich in producten die een reputatie verworven hebben als zijnde betrouwbaar en zeer eenvoudig in gebruik. Paxton is niet voor niets marktleider in toegangscontrole.

Bekijk onze beschikbare vacatures

Functie Afdeling Locatie  Experience Center


Het Paxton Benelux Experience Center is onze state of the art showroom. Hier kunt u alle Paxton producten zelf zien en voelen. Ervaar onze software en live demonstratie met cctv en inbraak integratie. Tevens kunt u terecht in ons Experience Center voor technische product trainingen.

Bekijk hier ons Experience Center

Unboxing Movies

Snel weten hoe een Paxton product in elkaar zit? Raadpleeg dan onze nieuwe 'Unboxing Movies'! In deze korte filmpjes maakt u kennis met een specifiek Paxton product en komt u alles over dit product te weten.

Bekijk hier alle unboxing movies

Solliciteren? Klik hier

Voor meer informatie klik op de betreffende vacature of neem contact op met ons kantoor.

Paxton Benelux
Korte Huifakkerstraat 34
4815 PS Breda
076 3333 999
E-mail: info@paxton-benelux.com


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Belangrijk : Belangrijk: Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor ons cookie-beleid en om te voorkomen dat deze banner weer wordt weergegeven. [sluiten]