Afdrukken

Deurcontroller installatieformulierenWaarom?

Regelmatig krijgen we de vraag of er een standaard formulier verkrijgbaar is waar de monteur tijdens het installeren de benodigde informatie kan invullen die hij nodig heeft tijdens de inbedrijfstelling van een Net2 systeem.

Vaak vergeet men het serienummer en Mac adres van de deurcontroller te noteren en moet alles worden nagelopen om de juiste gegevens te verzamelen die nodig zijn bij de inbedrijfstelling.

Bij inbedrijfstelling op locatie lopen we daarom regelmatig tegen het feit aan dat de informatie die nodig is voor het configureren van de Net2 softwaren niet volledig is of op een kladje word aangeleverd. Dit levert regelmatig ergernis op doordat de inbedrijfstelling daardoor extra tijd in beslag neemt.

De oplossing!

Hiervoor hebben we nu het installatie formulier wat het u nog makkelijker maakt, het formulier is tweetalig, Nederlands en Frans. Ook kunt u het installatieformulier toevoegen bij uw opleveringsrapport zodat u alle gegevens netjes gedocumenteerd heeft.

De installatieformulieren zijn er voor de Net2 plus, Classic, Nano, PaxLock en Easyprox Nano deurcontrollers.

U kunt de formulieren downloaden van onze website en ook zullen ze later in het jaar standaard worden toegevoegd bij de deurcontrollers.

Hieronder kunt u de verschillende installatie formulieren downloaden.

Belangrijk : Belangrijk: Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor ons cookie-beleid en om te voorkomen dat deze banner weer wordt weergegeven. [sluiten]